Noen solgte veivedlikeholdsbiler

Greaker vegvedlikehold as har tatt i bruk sin andre SISU Polar med fullt brøyteutstyr.


Vi gratulerer Knut S. Løften Maskin AS fra Avaldsnes med sin første SISU Polar.
Bilen er en 4 akslet dumperbil, med 10/6 mm Jorpekasse. Hydraulikk for saltspreder og plogutrustet. 600 hk, retarder, powershift (automatisk styrt gearkasse).


Vi gratulerer WS Maskin Og Transport AS i Sørvik, her ved Erlend Wikevand med sin SISU nr 2:
SISU DK16M 8x4 (tandem). 600 hk, automatisk styrt clutchfri girkasse, Voith retarder. Multiliftkrok med knekk, hurtigkjøringshydraulikk, undermontert AM 6 skjær med HMS 3000 piggsystem, variabel hydraulikk for saltspreder, kranhydraulikk, brøytehydraulikk med integrert styring i støtfanger for lettere montering av plog.


Kvarberg Eiendom og Maskin tar i bruk ny SISU C600 med undermontert skjær beregnet på biler med kort hjulavstand fra Arctic Machine. Bilen er også plogutstyrt og har styring av plogen fra øverste stigtrinn slik at montering av plogen er enklere. Monteringen er gjort på Mellem Sveiseverksted i Elverum. Bildet viser Morten Kvarberg og Jørgen Håkenåsen


Svein Karlsmoen, Trysil, har kjøpt komplett rigget vegvedlikeholdsbil. Ploger og underskjær er av merke Teho som er produsert i Finland, bilen har også hydraulikk for salt/sandspreder og børster. Se i Brosjyrer under Vegvedlikeholdsbil for ytterligere bilder og informasjon.


Fulufjellet transport og vedlikehold: